Bokmesse / Kirjamessut

Til bokmesse! Kirjamessuille!

Kuva: Reeta / Les! Lue!

Kuva: Reeta / Les! Lue!

I dag begynner Helsinki Bokmesse! Jeg har ventet på denne bokmessen i minst tre år, helt siden forrige gang jeg var der. Bokmessen organiseres hver år, men jeg har ikke rukket å delta de siste to årene. Men i dag er jeg her, i Helsinki! I år er temaet til messen Norden, så jeg håper å møte mange norske forfattere. Mitt mål er å få øye på minst Linn UllmannBjørn SortlandErlend Loe og Maja Lunde. Og selvfølgelig mange av mine finske favoritt forfattere! Bokmessen varer i fire dager og programmet er så interessant at det gjør ikke noe om jeg ikke klarer å få med meg alt. Interessante diskusjoner finnes det definitivt nok av. Og forhåpentligvis møter jeg også en del nye forfattere!

Som bokblogger får jeg gratis inngang til messen og meningen min er å oppdatere bloggen min flere ganger over helgen. Jeg skal skrive mest på finsk, men sikkert noe også på norsk. Du kan finne oss finske bokbloggere på sosiale medier med hashtag #bloggaritkirjamessuilla. Om du er i Finland, kan du også komme å møte meg og andre bokbloggere på BOKNÄS avdeling 6t139. Jeg sitter der på fredag kl 15-16 og på søndag kl 12-13. Det hadde vært veldig hyggelig å møte noe av mine leserne, så kom gjerne å si hei!

——————

Tänään alkavat Helsingin Kirjamessut! Itse olen odottanut messuja jo ainakin neljä vuotta, siis aina siitä asti kun viimeksi pääsin Kirjamessuille. Tänä vuonna messujen teemana ovat Pohjoismaat, joten paikalla on myös ilahduttavan monta norjalaista kirjailijaa. Tarkoituksenani on bongata ainakin Linn Ullmann, Bjørn Sortland, Erlend Loe ja Maja Lunde. Sekä tietenkin iso määrä suomalaisia kirjailijoita! Messuohjelma on sen verran runsas ja mielenkiintoinen, ettei edes haittaa vaikkei kaikkea ehdikään nähdä. Kiinnostavia keskusteluja löytyy varmasti tarpeeksi. Ja todennäköisesti kotiin lähtee myös kasa itselleni uusia ja aiemmin tuntemattomia kirjoja!

Itse pääsen messuille ilmeiseksi, kirjabloggaajan ominaisuudessa. Tulen varmasti päivittämään blogia useasti viikonlopun aikana ja somesta meidän kirjabloggaajien postaukset löytää hashtagillä #bloggaritkirjamessuilla. Minut ja muut kirjabloggaajat voi bongata myös kirjabloggaajien lukuvinkkaus- ja kohtaamispaikalta, Boknäsin osastolta 6t139. Itse päivystän tuolla perjantaina klo 15-16 ja sunnuntaina klo 12-13. Olisi tosi mukava tavata teitä lukijoita, joten tulkaahan moikkaamaan!

Kuva: Reeta / Les! Lue!

Kuva: Reeta / Les! Lue!

3 thoughts on “Til bokmesse! Kirjamessuille!

  1. Pingback: Norske forfattere i Helsinki | Les! Lue!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.