Kaksikielisyys ja ulkosuomalaisuus / Lasten- ja nuortenkirjat

Joulupukki-satutunti Oslossa lauantaina 2.12.!

Joulukuun alku lähestyy ja samalla lähestyvät satutuntini Oslon Eldorado-kirjakaupassa! Jännittää… Tuleeko kukaan paikalle? Toimiiko tekniikka? Takeltelenko sanoissani, erityisesti tuon norjaksi pidettävän satutunnin aikana? Vai tuleeko paikalle yleisöä niin paljon, etteivät kaikki mahdu istumaan? Jospa joku viihtyykin? Ehkä tällaiselle olisi kysyntää enemmänkin?

Saa nähdä miten käy. Lupaan raportoida täällä blogissani miten satutunnit sujuivat. Sitä ennen pitää vielä selvittää pari teknistä juttua, ostaa piparkakkuja ja harjoitella ahkerasti. Tässä alkaa jo vähitellen päästä joulufiiliksiinkin, sillä oikeastaanhan koko joulu on yhtä jännittämistä ja odottamista. Kyllä se tästä, mutta pitäkää peukkuja! Ja jos olette Oslossa, niin tulkaa ihmeessä paikalle! Tapahtuman Facebook-sivu löytyy täältä.

One thought on “Joulupukki-satutunti Oslossa lauantaina 2.12.!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.