Barne- og ungdomsbøker / Finland 100 / Finske bøker / Tospråklighet

Fortellerstund om den finske Julenissen i Oslo på lørdag 2.12.!

Desember nærmer seg og fortellerstunden min på Eldorado bokhandel nærmer seg også! Så spennende! Vil noen dukke opp? Kommer det tekniske utstyre til å fungere? Vil jeg si noe helt feil eller snuble ned trappen? Eller hva om det kommer så masse publikum at det ikke er plass til alle? Kanskje folk vil koser seg? Kanskje det vil bli enorm etterspørsel etter fortellerstund som dette?

Vi får se hvordan det går. Jeg lover å rapportere her på bloggen min etterpå hva som skjedde. Før det må jeg ordne noen tekniske ting, kjøpe pepperkaker og øve mye. Det begynner å bli litt julestemning her i huset, da det egentlig er akkurat dette julen handler om: spenning og forventninger. Dette blir gøy, kryss fingrene for at alle praktiske ting fungerer og folk kommer! Og hvis du er i Oslo, bli med! Facebook-siden til eventen finner du her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.