Generelt

10 år som bokblogger

Kuva / Bilde: Reeta / Les! Lue!

Kuva / Bilde: Reeta / Les! Lue!

I dag er det 10 år siden jeg publiserte mitt første innlegg på den gamle “Kertomus jatkuu‘-bloggen min. Så jeg har blogget om litteratur i 10 år, wow! Gjennom bloggen min har jeg blitt kjent med mange fine mennesker, fått massevis av gode lesetips og fått mulighet til å bli med på mange interessante litteraturarrangementer. Fremfor alt har min private og litt ensomme hobby blitt mer sosial. Uten bloggingen hadde jeg nok lest like mye som nå, men nå har jeg også mulighet å dele tankene mine med andre. Jeg tror at det beste ved bokblogging er følelsen av fellesskap, følelsen av at jeg ikke er alene. Det finnes andre her i verden som begjærer historier, elsker lukten av gamle bøker og liker å bruke kveldene sine i hjørnet av sofaen med en bok.

Siden det er et jubileums år, må jeg også ta en liten pust i bakken og tenke over hvordan fremtiden skal se ut? Kommer jeg til å blogge 10 år til? Generelt er det ikke så populært å blogge lenger, og mange har flyttet til Twitter eller Instagram hvor man kan ha raskere og kortere diskusjoner om bøker. Man finner også min blogg på sosiale medier, men likevel føler jeg at jeg også ønsker å fortsette å blogge. Etter ti år med blogging kjennes ideen om å holde opp vemodig. I stedet for å slutte håper jeg faktisk på at de neste ti årene finner jeg mer tid å blogge, kan oppdatere  litt oftere og mer regelmessig. Og mer på norsk! Vi får se hvordan det går.

Først og fremst: tusen takk til alle mine lesere for de siste 10 årene! Velkommen tilbake også i fremtiden!

2 thoughts on “10 år som bokblogger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.