Blogistanian palkinnot

Tieto 2015 – Äänestä täällä!

Logo: Marja-Leena Liipo

Logo: Marja-Leena Liipo

Keskiviikkona 13.1.2014 kirjablogit äänestävät viime vuoden parhaista kirjoista. Kilpailun tarkemmat ohjeet löydät klikkaamalla tästä.

Tänä vuonna tietokirjallisuuteen keskittyvää Blogistanian Tieto -kilpailua emännöidään täällä “Les! Lue!” -blogissani. Jos haluat osallistua äänestykseen, julkaise 13.1. klo 10.00 omassa blogissasi postaus, jossa kerrot mitä kirjoja haluat Tieto-kilpailussa äänestää ja linkitä tuo postauksesi JUURI TÄMÄN postauksen kommenttikenttään. Minä käyn sitten jokaisessa linkitetyssä blogissa ja lasken äänet yhteen. Myöhästyneitä listoja ei huomioida eikä listaa saa julkaista etukäteen. Voit toki ajastaa listasi ilmestymään etukäteen ja ilmoittaa  siitä tämän postauksen kommenttikentässä jo ennen ensi keskiviikkoa.

Blogistanian muut kilpailut löydät näistä linkeistä: Blogistanian Finlandia 2015Blogistanian Globalia 2015 ja Blogistanian Kuopus 2015.

Tieto-kilpailun äänet siis tähän kommenttikenttään, kiitos!

26 thoughts on “Tieto 2015 – Äänestä täällä!

  1. Siis, vielä kerran: Älkää kertoko mitä äänestätte vielä tänään, vaan viikon päästä 13.1.!!! Liian aikaisin tulleet äänet joudutaan hylkäämään! Jos haluat jo nyt kertoa osallistuvasi mukaan, liitä tähän kommenttiin viesti, josta löydän blogisi yhteystiedot. Ensi viikolla 13.1. julkaiset sitten blogissasi mitä äänestät ja minä löydän tiedot sieltä. EI SIIS VIELÄ! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.