Yleistä

Tänään radiossa!

Kerääntykääpäs sitten tänä iltana radion äärelle kuuntelemaan Klassikkolukupiiriä, niin pääsette kuuntelemaan samalla minuakin! Yle Radio 1:n Klassikkolukupiiri pyörähtää käyntiin klo 19 (Suomen aikaa) ja jatkuu kolmen tunnin ajan, aina kymmeneen asti. Tällä kertaa lukupiirin kirjana on Knut Hamsunin iki-ihana “Nälkä“. Ohjelman juontavat Tarleena Sammalkorpi ja Juha Hurme ja mukana keskustelemassa ovat myös kirjailina Juha Siltanen ja kustantaja Timo Ernamo. Oma osuuteni tulee radiosta noin klo 20 (Suomen aikaa). Muistakaahan kuunnella!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.