Tove 100 / Yleistä

Minä ja Tove Jansson

Kuva: Reeta / Les! Lue!

Kuva: Reeta / Les! Lue!

Tällä viikolla on avautunut uusi kirjallisuuteen keskittyvä verkkosivusto Lukulamppu. Sivun taustalta löytyy kaksi lempibloggariani, Koko lailla kirjallisesti -blogin Jenni ja Sallan lukupäiväkirjan Salla.

Uudelle sivustolle haastateltiin myös minua, ennen kaikkea tästä Tove Janssonin juhlavuodesta ja sen näkyyydestä Norjassa. Samassa haastattelussa kerron perinpohjaisesti suhteestani Tove Janssoniin ja siitä kuinka Tove-rakkauteni sai alkunsa jo äidinmaidosta. Haastattelun voi lukea täältä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.