Generelt

Intervjuet mitt i “Under Dusken”

Foto/Kuva: Reeta

Foto/Kuva: Reeta

Forrige uke ble jeg intervjuet til Trondheims studentavis “Under Dusken” om finsk litteratur. Du kan finne intervjuet her. Den er en veldig interessant artikkel, men jeg må si at jeg er ganske uenig med Sandra Nyberg (som også ble intervjuet i samme artikkel), fordi jeg ser ikke Finland som lillebror til de andre nordiske landene i den hele tatt. Uansett, hyggelig å vite at studenter i Trondheim er interessert i Finland og finsk kultur. Om du er også det, anbefaler jeg deg å lese artikkelen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.