Generelt

”Jordmora” på norsk!

Design: Pax Forlag

Design: Pax Forlag

Denne uka ble jeg veldig glad når jeg hørte at Katja KettusJordmora” har kommet ut på norsk! Jeg leste boka tidligere i år på finsk og kan anbefales den på det varmeste! Den er ikke veldig lett å lese fordi Kettus språk er helt spesielt og derfor er jeg veldig interessert å se hvordan har de klart å oversette den i den hele tatt, men Dagbladet var i hvert fall imponert over Kettus språk så åpenbart har oversetter Turid Farbregd gjord et bra jobb. Jeg virkelig håper at ”Jordmora” blir i miste fall så populær som Sofi OksanensUtrenskning”, den fortjenere det!

2 thoughts on “”Jordmora” på norsk!

  1. Jeg holder på med denne nå, jeg har brukt litt tid for som du sier så er det et spesielt språk forfatteren har, og jeg klarer kun å lese litt om gangen. Det er ingen lett bok å lese men en fantastisk historie og et språk du innimellom får bakoversveis av.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.