Yleistä

Hengissä ollaan!

Kuva: Reeta / Les! Lue!

Kuva: Reeta / Les! Lue!

Nopea huikkaus, että hengissä ollaan! Pahoittelen pitkää blogihiljaisuutta. Aloitin marraskuussa uudessa työpaikassa ja olen ollut viime viikkojen ajan niin kiireinen, ettei blogille ole mitenkään riittänyt aikaa. Viihdyn uudessa työpaikassani todella hyvin, mutta uuden opettelu vie voimia ja energiaa, joka on sitten jostain muualta pois. Minun kohdallani täältä blogista. Ja pakko myöntää, ei tämä marras-joulukuun pimeyskään juuri tilannetta helpota.

Kaikki on siis kuitenkin mainiosti. Olen jopa ehtinyt lukeakin hiukkasen, vaikkakin huomattavasti vähemmän kuin yleensä. Mutta sitä varten edessä siintääkin joululoma ja rauhalliset illat hyvien kirjojen parissa.

Lupailenkohan liikoja, jos yritän saada seuraavan postauksen loppuviikosta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.